Skeni parë gjë akoma? “Trondit” Dylgjeri: “Në garë për postin e Haradinajt thuhet se janë vënë Baton Haxhija dhe Gent Cakaj”

19 korrik 2019

Nga Ylli Dylgjeri

Skeni pare gje akoma?

Pas marifereve per te goditur News 24 dhe mbyllur njehersh edhe “Te pa ekspozuarit”, u ekspozua emeri i Drejtorit te ri Sokol Balla ne krye te kesaj media. Pas ketij emerimi del qarte edhe kercimi i Balles ne Rio De Zhenerio.
Sokol Balla eshte i dyti aktor qe kercen per vendin e punes pas priftit te baleti Cuca e Maleve. Ndryshimi i vetem eshte se prifti kercente nga halli, ndersa Balla nga malli.
Ne oret qe vine do kemi edhe ndryshime te tjera
Pas doreheqjes se zotit Ramush Haradinaj si Kryeminister, ne gare per postin e Kryeministrt thuhet se jane vene Baton Haxhija dhe Gent Cakaj.
Po presim kush do te kerceje me bukur.

Gazeta Stadart