përmbytje në zonën e Thethit, “tërbohet” lumi i Shalës

26 Shtator 2922

Reshjet e dendura të shiu dhe prurje te rrëmbyeshme nga përrenjtë kanë shtuar prurjet e lumit te Shalës ditën e stome.

Uji në shumë vende ka dalë edhe në rrugë, duke sjellë me vete dhera dhe mbetje.

Ndërkohë, që lumi është në prag të daljes nga shtrati, ndërsa prurjet e tij momentalisht janë shumëfishuar.

përmbytje në zonën e Thethit, “tërbohet” lumi i Shalës

Më herët IGJEUM i listoi këto zona, mes zonave që do të preken nga reshje intensive shiu, që mund të krijojnë probleme të ndryshme, si: përmbytje lokale e rrëshqitje dherash.

Nga OraNews