Kengetarja Zaja Pali

Me daten 20 Gusht 2019 ora 18.00, në Pallatin e Kulturës që mban emrin e Artistit te Popullit Ndue Shyti, në Pukë  organizohet  Recitali i kengetares ZOJA PALI, këngëtare që i ka munguar prej kohësh kesaj skene, ku kaloi ato vite të bukura të rinisë së saj.

Recitali mban titullin:
“Kur kthehet bilbili…”.

Kengetarja Zaja Pali

Janë plot 35 vite skenike që e bëri këtë këngëtare një ikonë të këngës popullore pukjane dhe mbarëkombëtare.