Kryeministri Edi Rama u shpreh sot gjatë fjalimit përpara anëtarëve të Asamblesë Kombëtare se Rrugën e Kombit po e ndërton qeveria e PS.

Po Uren e Dardaneleve, do e bej Rilindja.

Po rrugen Egnatia Ju te Rilindjes e bete.

Gojet e liga Thone se per Rrugen e Kombit dikur  Ju Rama keni thene: “Kjo eshte rruga e askundit”. Qe e ka marre vesh Rama se Rruga e Kombit funksionon e ka kuptuar dhe perveluar me Kiosken e takses qe i ka vendosur Kosovareve e bonorve ne Shqiperi.