Erion kristo.

Qendrimi im per qeverine e re: Le te zgjedhe ministre kulture dike qe se njeh as guglli?. –
Eshte prerogative e Kryeministrit. Le te zgjedhe ke te doje. Do te zgjedhe nje te jashtem per minister te jashtem? Le ta zgjedhe. Do te zgjedhe nje femije ministre arsimi? Le ta zgjedhe. Do te zgjedhe ministre kulture dike qe se njeh as guglli? Le ta zgjedhe. Po ketu ska asnje lloj rifreskimi.
Nese mund te thuhet nje fjale e mire, ajo shkon per Bracen. Me duket pa vend stigmatizimi i tij. Ai eshte nga te paktet qe kundershtojne Ramen. Lidhur me studentet, ka qene Brace qe ka kerkuar plotesimin e kushteve. Madje dhe ndryshimet ne qeveri. Nuk kemi degjuar ndonje llaf per korrupsion. Ka qene shume i perkushtuar ndaj zones elektorale. Jeni te lire te mos i pelqeni faktet, per aparencen, por duartrokitja e ansamblese per te ishte domethenese.
Qendrimi im eshte i thjeshte: Une sdua qeveri te re. Dua qeverisje te re. Kjo qeveri do jete shume e perkohshme. Duket qarte qe Rama nuk ka dashur te rrezikoje figura te tjera.

Erion Kristo.

Huazuar nga FB: ErionKristo.