Diaspora sërish në protestë sot para Kryeministrisë. –

29 Dhjetor, 2018

Siç paralajmëruan që në nisje të këtij organizimi, shqiptarë të diasporës do të protestojnë sërish sot para godinës së Kryeministrisë.

‘BalkanWeb’ mëson se tubimi do të nis rreth orës 12:00. Kujtojmë se dje protestës së emigrantëve shqiptare iu bashkuan edhe një grup studentësh si dhe banorët e zonës së Unazës së Re, ku këta të fundit kundërshtojnë shembjen e banesave të tyre.

Ndonëse Drejtoria e Policisë së Tiranës nuk i dha leje emigrantëve për protestën, ata përcollën mesazhe kundër krimit, korrupsionit dhe varfërisë në vend. Një prej kërkesave të diasporës është edhe vota e tyre në zgjedhje.

diaspora-ne proteste