22 Gusht 023

Del emisioni me i ri I Filatelise Kosovare ne nderim te gazetares dhe kantautores avangarde e rok te viteve

Emisioni me i ri I Filatelise Kosovare ne nderim te gazetares dhe kantautores avangarde e rok te viteve ’80 Violeta Rexhepagiq. Ajo lindi ne Prishtine me 1965.

Qe femije interpretoj ne skene 40 kenge.Dy here perfaqesoj Jugosllavine ne Eurovizion,njehere me grupin “Vivien” dhe njehere si soliste.Ajo me pas ishte autore dhe gazetare ne TV e Prishtines,ne Skynews si raportuse nga zonal e luftes.Ndahet nga jeta ne 2020.

. Ajo lindi ne Prishtine me 1965.

Qe femije interpretoj ne skene 40 kenge.Dy here perfaqesoj Jugosllavine ne Eurovizion,njehere me grupin “Vivien” dhe njehere si soliste.

Ajo me pas ishte autore dhe gazetare ne TV e Prishtines,ne Skynews si raportuse nga zonal e luftes.Ndahet nga jeta ne 2020.