Peshkatarët orë “lufte” në mes të detit në Vlorë, shokohen nga ajo që nxjerrin nga rrjeta

20 TETOR 2020

Një peshkaqen 500 kg është kapur në Vlorë. Mësohet se peshkaqeni ka rënë në rrjetat e peshkatarëve ditën e djeshme.

Mësohet se peshkaqeni është i llojit “dem” dhe 80 kg peshon vetëm mëlçia e tij.

Gazeta Sot