Njihuni me njerëzit e Veliajt që kontrollojnë protestën e sotme. –

8 Dhjetor, 2018

Protesta e sotme e studentëve po kthehet më shumë në një luftë klanesh brenda PS-së se sa një protestë për të drejtat reale të studentëve.

Që pasditen e djeshme u paralajmërua se protesta e sotme ishte një protestë bolshevike që do të udhëhiqej nga njerëzit e Erion Veliajt.

Dhe kjo gjë po vërtetohet në çdo moment që po kalon.

Një nga personat që është në protestë dhe doli kundër pranimit të banorëve të Unazës re është Luis Kasneci, një pjesëtar i ‘kolonave’ të Erion Veliajt.

Në foto shikoni Luis Kasnecin, i cili nga aktivistët kryesorë që i dolën kundër banorëve të Unazës së re, duke pretenduar se ishte një protestë politike.

Tjetri është Glindxhet Madhi, i cili kandidon edhe për kreun e FRESH të Tiranës pohon se kanë marrë aprovimin e ‘të madhit’ për të qenë në protestë: ‘Edhe ne të Lali Erit do jemi të gjithë aty po mos fol me njeri’, thuhet në mesazhet e dërguar nga Madhi.

Syri.net