-“Kalaja e Zdrajshit ”  ndoshta Tempull Pagan, Çermenike Librazhd.

Vendasit e quajne kala por ajo mund te kete qene dhe nje Tempull Pagan !

Deri kur do te vazhdojme te shkaterrojme Trashegimine tone historike !
Ethet e “Qypave me florinj” te disa njerzve të roitur nga mënte kane shkaterruar kete objekt arkeologjik !
3 gropa te stermedha ne vendet ku dikur shtriheshin tri banesa …… te bera ne mes te dites dhe askush nuk di gje kush i ka kryer !!!!!


Vendasit e quajne kala por ajo mund te kete qene dhe nje Tempull Pagan !
Respekt o njerez per te kaluaren ,vleresojeni ate , duajeni te tashmen duke menduar te ardhmen !

Nga: Artur Guni.