Ksamili, një prej destinacioneve më magjepsës të 2018-ës.

“The Points Guy” është portali më i famshëm amerikan i udhëtimeve, i cili cakton destinacionet verore që duhet të vizitohen medoemos këtë verë.

Mes disa prej plazheve më të bukura të Europës, renditet edhe plazhi i Ksamilit.

Portali e krahason rivierën shqiptare me atë italiane dhe franceze. Ishujt e Ksamilit cilësohen si një koleksion simpatik vendesh të pabanuara.

DIAMOND BEACH, ICELAND – 2017/03/09: Sunrise of a very clear day over the pieces of ice shed from the Jokullsarlon glaciers pushed to the seashore at the Jokulsarlon Ice Beach. (Photo by Jorge Fernández/LightRocket via Getty Images)

“The Points Guy” shkruan:

Riviera shqiptare është po aq e mrekullueshme sa riviera italiane e franceze. Ishujt e Ksamilit janë një koleksion simpatik ishujsh të pabanuar, në të cilat shkohet me varkë.”
Shfletoni galerinë për të parë destinacionet europiane të zgjedhura nga kjo faqe për këtë sezon veror.