Gazetarja Klodiana Lala shkruan në Facebook se efektivin e burgjeve që bashkëpunoi me SPAK për të zbardhur planin për vrasjen e një të penduari të drejtësisë po e kthejnë në Shqipëri.

Postimi i Lalës

Policin e burgjeve qe bashkepunoi me SPAK per te zbardhur planin per vrasjen e nje te penduari drejtesie po e kthejne ne Shqiperi. Po lejoni me ndergjegje qe ta vrasin sic bete me Mario Majollarin. Se dhe me Marion e pafajshem kete bete; ju konfirmuat nderkombetareve se jemi vend i sigurt

Gazeta Sot