“Këlysh ku*ve”. – Presidenti Joe Biden acarohet gjatë konferencës për shtyp dhe shan gazetarin

25 Janar 2022

Gjatë një konference për shtyp në Shtëpinë e Bardhë mbi inflacionin, presidenti amerikan, Joe Biden është acaruar, teksa ka sharë nën zë gazetarin e Fox News.

“Presidenti Joe Biden u dëgjua në një moment tensionues, duke e quajtur reporterin e Fox Neës, Peter Doocy, një ‘këlysh kurve’ gjatë një konference për shtyp në Shtëpinë e Bardhë mbi inflacionin”, shkruajnë mediat e huaja.

Gazetari: Ju faleminderit, do ju bëj një pyetje për inflacionin. A mendoni se inflacioni është përgjegjësi politike në zgjedhjet e mesit të mandatit?

Biden: Jo, është një aset i madh – më shumë inflacion. Çfarë këlyshi kurve!

Gazeta Panorama