12 Shkurt 2024

Titulli editorial i gazetës Sot, dt. 12 Shkurt 2024: – Ja si u shmang Ambasada Amerikane në Tiranë për ardhjen e Blinken.

– Vizita e Sekretarit të Shtetit “Blic” dhe pa protokoll, pritet të plasë “Bombën” në politikën Shqiptare.