Fotografi të rralla: 35 pamje nga epoka e komunizmit në Shqipëri (ALBUM). –

Realizmi Socialist duket si një realitet kaq i largët i parë sot.

Përngjan me një ëndërr, e edhe me një makth për disa.

Fotot e mëposhtme dëshmojnë përditshmërinë rreth viteve ’70-’90, që kanë qenë edhe dy dekadat më të vështira për popullin dhe që sollën kolapsin e regjimit për shkak të mjerimit.