Foto-lajm. Ministresha duhet te habitet apo qyrravitet per ndonje tender. …
Ne qytetin e Tiranes prane Zyrave te Postes se Shqiperise sot me 1 qershor ka grumbullime te shumta per terheqjen e pensioneve. Grumbullimet jane ne kundershtim me urdherat e Ministrise se Shendetesise, por pensionistet, te cilet keto muaj kane rrespektuar distancimin fizik, kane filluar grumbullimet. Megjithse jane Mosha eTrete ata kane thyer rregullat, sepse disa prej tyre kane edhe tre muaj qe nuk kane terhequr pensionet mujore, dhe kjo ne rrespekt dhe zbatim te rregullave te situates pandemise.
1 qershor 2020

Rradhe per Pensionet 1 qershor 2020

Perseri per pensionistet. Po presim parate. NO Money.