Fenomen i frikshëm/ Tornado në Itali, shkul pemët nga vendi ( Shikoni ç’ndodh me njerëzit që ishin aty ku ndodhi cikloni)

6 GUSHT 2020

Një fenomen i frikshëm ndodhi në Palermo i ngjashëm me atë të një tornadoje dhe mori para pemë, çadra dhe çfarë kishte rrotull por fatmirësisht pa lënduar asnjë.

Njerëzit që rastisën të ishin në zonë sapo panë ngjarjen nisën të vraponin të frikësuar siç duket dhe nga videoja më poshtë.

Torndadoja që siç duket nis nga deti nis fuqishëm duke shkulur nga vendi edhe pemët aty afër, ndërsa shihet se si në fund e humb fuqinë fare.

Gazeta Sot