E pa besueshme/ Delet falenderojnë qenin e plagosur që i shpëtoi nga ujqërit.-

Fotografia e një deleje që ngushëllon një qen të plagosur është bërë virale në internet. Deri këtu nuk ka asgjë të keqe, pasi nuk është hera e parë që ndodh. Fotot e kafshëve tërheqin vëmendjen e njerëzve gjatë gjithë kohës.

Por ajo që e bën këtë foto të veçantë dhe ka tronditur aq shumë njerëz, është historia prapa saj.

Në foto shihet një dele që ngushëllon një qen Pastor Gjeorgjian pasi i ka mbrojtur nga sulmi i një tufe ujqërish.

Fotografia supozohet se është realizuar më 22 janar, diku në malet e Kaukazit.