Pjerin-Nreu

Diaspora protestë te Kryeministria, deputeti i PS-së: – Na hapën barkun. –

Nderkohe qe perfaqesues te diaspores dhe emigrante te ardhur enkas nga jashte ku jetojne e punojne, jane mbledhur sot ne diten e dyte te protestes se tyre para Kryeministrise, reagon deputeti i PS-së Pjerin Ndreu.

 

Ai përmes një postimi në ‘Facebook’ e ironizon protestën e diasporës, duke i qujatur protestuesit “emigrantë të bashkisë Kamëz” dhe te “frymezuar partiake”, per te cilet nuk ka kursyer as deklaraten: Na hapen barkun.

Postimi i Pjerin Ndreut 

Emigrante te bashkise Kamez dhe ca te frymezuar partiake qe kane humbe vulen e hajdutllekut me ikjen nga pushteti ne 2017 i shof ne bulevard ! Na hapen barkun tu harxhu leke per te mbushe sheshin. Te ndihmonin ndonje familje ne nevoje sa vrerosen pa dite as vete perse !