Deputeti i LSI-së-Kryeministrit: – Si nuk na njoftove për një vepër apo rrugë të mbaruar, në 5 vite.-

Deputeti i LSI-së, Përparim Spahiu, ka ironizuar Kryeministrin Rama për mos njoftimin në 5 viteve të qeverisjes socialiste të përfundimit të ndonjë vepre apo rruge.

Në një mesazh në rrjetin social Spahiu shkruan: “Po si nuk na njoftoi për një vepër apo rrugë të mbaruar, në 5 vite….

Dhe sot na njofton që mbikalimi i Milotit ‘Do Të Mbarojë’ së shpejti….

Mendo sa kohë do të duhej për të lidhur Milotin dhe Shkodrën me autostradë dhe jam i sigurt që nëse Do Ta bënte ndonjëherë, shfaqja do të ishte jo një minutë por sa një film…”.