Internacionalistet dhe prishja e teatrit. –

Nga Avni Delvina

Grafike nga cikli “Internacionalistet dhe prishja e teatrit”
Ne grafike jepet nje pamje e teatrit ne prishje e siper, dhe ne sfond sfidanti qe shkelqen dhe ndricon, projekti i teatrit te ri

Boten mizore ne do ta shkaterrojme
qe nga themelet dhe pastaj
me duart tona do ndertojme
boten e re ne vend te saj.