Deklarime pompoze, prej kapsollave e deri topa atdhetar, kange labe me qifteli, shqiponja te medha. Asgja tjeter. –

 

Nga: Xhevahir Kolgjini.

Sa irrituese aq edhe te neveriteshme deklaratat patriotike flake per flake te disa medive se ne takimin 5-te te dy qeverive, po bahet “nami” dhe se po çmendet Serbia!
E kane tregue 4 takimet e mapareshme rezultatin. Deklarime pompoze prej kapsollave e deri topa atdhetar, kange labe me qifteli, shqiponja te medha, shpenzime te pajustifikueshme , nenshkrime qe i kane harrue edhe nenshkruesit nji dite mbrapa!
Realizimet: largim e ndamje edhe ma e thelle ndermjet Kosoves e Shqipnise – hipokrizi e mashtrim!
Politika Serbe ne fakt ferkon duert per gjendjen e mjere te faktorit Shqiptar – kjo asht çka realisht po ndodh!!!

Deklarime pompoze prej kapsollave e deri topa atdhetar, kange labe me qifteli