Dajti po digjet

Dajti po digjet, ne Bulevard “Marshimi i karrikeve” plastike. Harxhohen gjysme milioni Euro per Ceremoni te Kryetarit,  qe vazhdon te mbjelle nje peme e te leje te digjet nje park i tere. Parku Kombetar i Dajtit Ne flake. Territori i Bashkise digjet, “kurva” numron dhe zgjedh Karriket…. Gjysme milion Euro per ceremoni, asnje lek per mbrojtjen e territorit……

V.O. Cdo banor i Tiranes me sy te lire mundet te shikoje si po digjet Parku Kombetar i Dajtit, siper Priskes. zjarr qe ka filluar qe dje pas dite.