“Cikloni po vjen nga Adriatiku”.

5 DHJETOR 2021

Meteorologia Adiola Bani zbardh detajet si do të ndryshojë moti sot dhe zonat që do goditen më shumë

Meteorologia Adiola Bani ka paralajmëruar sot se cikloni që pritet të godasë vendin tonë po vjen nga Adriatiku dhe po zhvillohet mes Italisë dhe Kroacisë.

Adiola Bani ka shpjeguar se cikloni do të na sjellë sasi të konsiderueshme të reshjeve gjatë këtij 24-orëshi në veri dhe zonat qendrore dhe më pak reshje në jug të vendit.

Gazeta Sot