Çfarë ndodh brenda një vrime të zezë?

Vrimat e zeza janë vende në hapësirë ​​ku graviteti është aq i fortë sa edhe drita nuk mund të shpëtojë, kështu që askush nuk ka qenë ndonjëherë në gjendje të thotë se çfarë ndodh brenda një vrime të zezë.

Fati i universit.

Ashtu si shkencëtarët nuk kanë kuptuar se si filloi universi, atanuk kanë kuptuar se si do të përfundojë. Ata e dinë se jeta në tokë nuk mund tëvazhdojë përgjithmonë, sepse jeta në tokë mbështetet nga dielli, i cili, si të gjithë yjet, përfundimisht do të vdesë.

Dhe ata e dinë se universi do të përfundojë, por se si do të ndodhë kjo, varet nga shumë të panjohura (duke përfshirë formën e universit, densitetin e saj dhe sasinë e errësirës brenda saj).