Astronautja britanike: – UFO-t ekzistojnë, ata jetojnë mes nesh në Tokë

“Alienët patjetër që ekzistojnë, ka thënë astronautja e parë e Britanisë – dhe është e mundur që ata po jetojnë mes nesh në Tokë, por nuk janë zbuluar deri më tani.”

Helen Sharman, e cila vizitoi stacionin hapësinor Sovjetik Mir në 1991, i tha Gazetës Observer se “Alienët ekzistojnë, nuk ka dy mënyra për këtë”.

“Ka kaq shumë miliarda yje atje në univers sa që duhet të ketë të gjitha llojet e formave të ndryshme të jetës,” vazhdoi ajo. “A do të jenë ata si unë dhe ti, të përbërë nga karbon dhe azot? Ndoshta jo.”

Pastaj, në një teori analizuese që ndoshta duhet t’ju bëjë shumë dyshues ndaj kolegëve tuaj, Sharman shtoi: “është e mundur që ata janë këtu tani dhe ne thjesht nuk mund t’i shohim”.

Sharman ishte e para nga shtatë britanikët që hyri në hapësirë.

Kimistja kaloi tetë ditë si studiuese në misionin hapësinor kur ajo ishte 27 vjeç, duke e bërë atë një nga njerëzit më të rinj për të hyrë në orbitë.

Roverët e NASA-s po përshkojnë Marsin për të dëshmuar forma të kaluara ose të tanishme të jetës, por magjepsja e pafund e njerëzimit me format e jetës jashtëtokësore deri më tani ka rezultuar e pafrytshme.

Sharman nuk është personi i vetëm që spekulon se ne kemi pasur furça me alienë. Një ish-zyrtar i Pentagonit i cili udhëhoqi një program të fshehtë qeveritar për të hulumtuar UFO-t e mundshme, të zbuluar në 2017, i tha CNN në atë kohë se ai besonte se ka prova të jetës së huaj që arrin në Tokë.

Diku tjetër në intervistën e saj, Sharman tha se nuk ka “bukuri më të madhe sesa të shikosh Tokën nga lart”.

“Unë kurrë nuk do ta harroj herën e parë kur e pashë atë,” shtoi ajo.

Sharman gjithashtu diskutoi zhgënjimin e saj me vëzhguesit që e përkufizuan atë nga seksi i saj. “Njerëzit shpesh më përshkruajnë mua si gruaja e parë britanike në hapësirë, por unë në të vërtetë isha personi i parë britanik. E thënë që ndryshe do të supozonim se ishte një burrë,” tha ajo.

“Kur Tim Peake shkoi në hapësirë, disa njerëz thjesht më harruan mua. Një burrë që shkon i pari do të ishte normale, kështu që unë jam i entuziazmuar që duhet ta prish atë rend.”

Copyright © “Plisi.al”