Ç’do të sjellë 2020…e para janë zgjedhjet

Ç’do të sjellë 2020…e para janë zgjedhjet

11/01/20

mapo.al

Si do të jetë ky mot, kjo kohë e re për Shqipërinë. A do të ketë zgjidhje të krizës politike, si do të shkojë ekonomia, po me integrimin çfarë pritet të ndodhë? MAPO ka bërë një analizë të detajuar, me Afrim Krasniqin dhe Selami Xhepën, të cilët theksojnë rëndësinë e zgjedhjeve të parakohshme për të zgjidhur problemin më kryesor, ngërçin politik.

Kemi lënë pas një vit traumatik, në aspektin e krizave të shumëanshme. Një vit që nuk e kurseu vendin tonë as me goditje katastrofike siç ishte tërmeti i fundit të nëntorit. Ndërkohë që kemi hyrë në vitin 2020, një nga gjërat e vështira që mund të bëhet është; parashikimi.

Ç’do të sjellë 2020…e para janë zgjedhjet

Si do të jetë ky mot, kjo kohë e re për Shqipërinë. A do të ketë zgjidhje të krizës politike, si do të shkojë ekonomia, po me integrimin çfarë pritet të ndodhë. Për këto tema, gazeta Mapo ka bërë një analizë të detajuar, me Afrim Krasniqin dhe Selami Xhepën, të cilët theksojnë rëndësinë e zgjedhjeve të parakohshme për të zgjidhur më kryesorin, ngërçin politik.