Aurel Plasari: Kryeministri kërkon të imponojë elita nga zyr. –

, 09 Maji 2018

Studiuesi i njohur Aurel Plasari ka akuzuar kryeministrin Rama se kërkon të imponojë elita nga zyra e tij.

Gjatë konferencës së mbajtur ditën e sotme, përveç kohës së Skënderbeut ai u pyet edhe për elitën aktuale të vendit tonë.

“Kryeministri kërkon të imponojë elita nga zyra. Gjë e cila nuk arrihet sepse është e gabuar, pasi elita të tilla nuk janë të mirëfillta.”  Ishte përgjigja që dha Plasari duke marrë shkas nga pyetja e Zv. Dekanit të Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë, Agron Gjekmarkaj.

55news.al