Artistet e Medhenj me veprat e tyre i Perkasin Perjetesise: Sali Shijaku. Shikoni vepren “Kosove e Lire…” dhe gjykoni per te sotmen.

Sali-Shijaku-Kosov-e-Lire..1998-Vaj-Kanavace-

Vepra eshte krijur ne vitin 1998 Vaj Kanavace 50×60 cm.