Arben Bajo ka lindur në vitin 1967 në Gjirokaster, ka kryer liceun në Fier dhe studioi skulpturë në Akademinë e Arteve të Bukura, në Tiranë, (1988-1992).

Ai ka hapur shumë ekspozita personale në Shqipëri dhe jashtë vendit.

Arben Bajo