Pasi gjeti shesh beri peshesh – iku me veshet ne lesh. –

Ambasada Amerikane me nje karikature lajmeron largimin e Ambasadorit Lu. Do mbetet ne kujtesen tone personazh i fjaleve te shumta dhe veprime dhe interesave klanore. Lu-ja iku dhe nuk dime si ta quajme personazh gazmor, te interesave klanere apo peronazh gazmor sic mundohej dhe ja arriti te shfaqte veten, si p.sh me Peshqit e medhenje e me peshqit e vegjel.

Veprimet e tija do kene pasoja ne vazhdim ne politiken, ekonomine dhe shoqrine tone.

Karikatura qe postoj Ambasada Amerikane ne Tirane me rastin e 
largimit te Ambasadorit Lu nga vendi yne.