Video Golat e Shqiperise komentatori arab shkallon nga gezimi

Video: Golat e Shqiperise, komentatori arab 'shkallon' nga gezimi

Ky është komenti më brilant që i është bërë një ndeshjeje ku ka luajtur Kombëtarja Shqiptare në të gjithë historinë e saj!

Edhe Dritan Shakohoxha do ta kishte pasur zili këtë koment të bërë nga ky gazetar arab, i cili duket më shqiptar se kushdo.

Komentatori arab ka bërë “show” gjatë komentimit të ndeshjes mes Armenisë dhe Shqipëri. Ai komenton me plot emocion dhe pasion ndeshjen ndërsa në momentet e shënimit të golave ai “humbet” veten nga gëzimi, sikur të ishte shqiptar.

 

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama