U debua nga restorantet kur u paraqit si i pastrehe iu perulen kur u paraqit me Ferrari!

U debua nga restorantet kur u paraqit si i pastrehe, iu perulen kur u paraqit me Ferrari!

Është e vërtetë e hidhur, por sado që duam të jemi të njëjtë, të gjithë kemi paragjykime. E, paragjykime dhe ndalesa patën disa punëtorë dhe pronarë restorantesh, kur aty shkoi një i pastrehë. Me kapele, me veshje të vjetër dhe një karrocë, djaloshi jo vetëm se u dëbua, por nuk u lejua as të shikonte menynë.

 

Mirëpo, ai pati të qeshurën e fundit, kur aty u paraqit me Ferrari. Shikoni në videon më poshtë – servilitetin dhe nënshtrimin që e shfaqin të njëjtin që e dëbuan më parë, djaloshin e pastrehë.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama