Tifozet e Union Berlin festojne Krishtlindjen... ne stadium

Tifozet e Union Berlin festojne Krishtlindjen... ne stadium

Tifozët e Union Berlin kanë një lidhje tepër të ngushtë me ekipin e tyre. Janë të shumtë ata që mblidhen për çdo Krishtlindje në stadium për të kënduar këngët e kësaj feste tepër të rëndësishme. Këtë vit ata aknë qenë më shumë se 27 mijë. Tribunat dhe fusha kanë vezulluar nga dritat e qirinjve, ndërsa dëgjoheshin këngët festive. Kjo traditë ka nisur në 2002 dhe çdo vit ka patur më shumë berlienzë, të cilët janë bërë pjesë e kësaj ceremonie të veçantë. Union Berlin është shumë i lidhur me përkrahësit e tij që dhanë ndihmën e tyre duke punuar për rinkostruksionin e stadiumit.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama