Te qeshesh me lot Ja si u shpjegohet te huajve rruga per Kombinat

Te qeshesh me lot: Ja si u shpjegohet te huajve rruga per Kombinat

Kanë dashur të bëjnë një tip eksperimenti social çfarë do ndodhte nëse një turist i huaj pyet në rrugë një njeri të rastësishëm se ku ndodhen zona të ndryshme të kryeqytetit.

Është e vërtetë që shumë shqiptarë kanë njohuri të gjuhëve të huaja krahasuar sidomos me fqinjët tanë, por në rastin e kësaj videoje ka ndodhur krejt e kundërta.

Personi që pyetet, një vëzhgues parkimi stërmundohet për tu shpjeguar ku është Kombinati, por fjalët e vetme të huaja që i vijnë në mendje janë “uno” dhe “due”.

Dhe pas shumë përpjekjesh, më në fund gjen edhe një fjalë të tretë… “kryqëzimos”

Shihni videon:

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama