Skena perverse ne zyrat e Hipotekes

Skena perverse ne zyrat e Hipotekes

Një video që mund të ketë nisur për humor, por që mjerisht dëshmon atë që ndodh në zyrat e shtetit. Videoja, që ka marrë dhenë ne rrjetet sociale mësohet të jetë xhiruar në zyrat e Hipotekës, në orar pune padyshim, po të kesh parasysh se është ditë.  Dy meshkuj ne nje shfaqje perversiteti dhe te tjere qe i ndjekin me buze ne gaz, nderkohe qe e gjithe skena shoqerohet me te qeshura te forta. Mesohet se protagoniste te videos jane  Artan Tushe, drejtori i hipotekës në zonën numër 1 dhe Llambi Nika drejtor në “zonën numër 5”.

Tushe dje u pushua nga puna, pas denoncimit në media. Shefi i Zonës nr.1 në këtë Hipotekë, Artan Tusha, u filmua teksa merrte 500 euro për një shërbim që një qytetareje i takonte dhe shkarkimi u bë me urdhër të Kryeregjistruesit z. Ilirjan Muho.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama