Skandal Nxenesi shqiptar e rrah arsimtarin!

Skandal: Nxenesi shqiptar e rrah arsimtarin!

Gjendja në shkolla vazhdon të jetë e rëndë sa i përket sjelljes dhe disiplinës. Kësaj radhe një video skandal tjetër shpërfaq një realitet të tmerrshëm në shkollat shqiptare. Në një video incizim shihet se si një nxënës godet me shpulla mësuesin e tij. Shkolla, identiteti i nxënësit dhe viktimës mbeten të panjohura, mirëpo nga dialogu që zhvillohet midis mësimdhënësit dhe nxënësit lë të dyshohet se ky akt vandal që kapërcen çdo kufi të imagjinatës ndodh në ndonjë shkollë të Kosovës, informon Almakos.

Pak kohë më parë ishte aktuale edhe një video tjetër me protagoniste një vajzë me emrin Duda. 

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama