Shqiptari gjen nje gabim ne Youtube shperblehet

Shqiptari gjen nje gabim ne Youtube, shperblehet

Një djalë nga Prishtina është vendosur në listën e personave që kanë marrë një shpërblim nga Google, pasi ka gjetur një gabim në faqen e internetit të kësaj kompanie. Leutrim Berisha është listuar mes emrave të shumë personave të tjerë, të cilët janë treguar tepër vigjilentë për të korrigjuar Google-n, një kompani në të cilën punon një staf i madh në numër dhe shumë i kualifikuar.

Kjo iniciativë ka të bëjë me sigurinë e websajtit më të njohur. Leutrim Berisha është student për shkenca kompjuterike dhe ka kontribuar në përmirësimin e shërbimeve të Googe. Studenti i shkencave kompjuterike, tashmë ka gjetur një gabim në Youtube, dhe është falënderuar për këtë gjë. Ai ka raportuar për këtë problem dhe Youtube ka vepruar direkt për zgjidhjen e tij.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama