Se bashku mesazhi i artisteve Policia jemi une dhe ti!

'Se bashku', mesazhi i artisteve: Policia jemi une dhe ti!

Disa nga personazhet e njohur të ekranit dhe jo vetëm janë mbledhur së bashku në një video sensibilizuese, e cila thekson funksionin dhe rëndësinë e policisë. Nën titullin “Së bashku”, ky mesazh vjen në formën e një klipi të sjellë nga Dr. Flori dhe Mariza Ikonomi. Në këtë videoklip shfaqen forcat të policisë dhe kryesisht femra, të cilët tregojnë gatishëmërinë për të mbrojtur qytetarët nga problemet që mund të ndodhin apo të parandalojnë situata të ndryshme. Personazhe si Alket Islami, Ela Tase, Marina Vjollca, Ema Andrea, Neritan Licaj, Fatos Baxhaku, Eno Milkani, Luana Vjollca, Dr Flori etj janë pjesë e videos të shoqëruar nga fëmijë.   'Së bashku', mesazhi i artistëve: Policia jemi unë dhe ti!

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama