Rrugetimi shokues i nje kamikazi

Rrugetimi shokues i nje kamikazi

Kjo video shokuese tregon momentin kur një kamikaz taliban futet në një stacion policie për të hedhur veten në erë. Incidenti ndodhi në kryeqytetin afgan, Kabul. Kamikazi vrau një person dhe plagosi gjashtë të tjerë. Mendohet se ai e fshihte eksplozivin në mbathje. Objektivi ishte shefi i policisë, gjeneral Zahir Zahir, i cili dha dorëheqje në fund të muajit nëntor pas shtimit të këtyre sulmeve. Për fat ai nuk ishte në zyrë.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama