Qenushja me e famshme e momentit kendon kengen I Will Always Love You

Qenushja me e famshme e momentit, kendon kengen 'I Will Always Love You'

Xena është bërë tashmë një divë në internet pasi videoja e saj ku këndon këngën e Whitney Houston “I Will Always Love You” ka arritur miliona shikime. Qenushja e adhurueshme ka marrë pjesë në “Belgium’s got Talent” ku së bashku me pronarët e saj Mick Depreytere e Daphnée Naessens janë paraqitur në skenë. Disa tinguj fenomenalë dhe një timbër nga Xena, i ngjashëm me këngën e famshme, kanë bërë që i gjithë publiku por edhe juria të habiten së shumti nga talenti i qenit. 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama