Qeni fajtor e mbush me lodra femijen pasi e beri per te qare

Qeni fajtor e mbush me lodra femijen pasi e beri per te qare

Qeni me emrin Charlie i cili bëri për të qarë vogëlushen Laura duke i marrë asaj një lodër, u ndje fajtor dhe nisi të korrigjojë gabimin e tij. Pasi dëgjon duke qarë vogëlushen disa muajshe, Charlie fillon të mbushë karrocën e vajzës me të gjitha lodrat e mundshme që gjeti në shtëpi. Kjo sjellje e bukur e qenit dhe marrëdhënia e veçantë që krijohet mes kafshës dhe njeriut, tregon se qeni nuk ndryshon shumë nga qeniet njerëzore në momentin që bëjnë gabime.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama