Perkujtohet Naim Frasheri ne Teatrin Kombetar

Perkujtohet Naim Frasheri ne Teatrin Kombetar
Në datën 2 dhjetor, ora 19:00, në sallën “Kadri Roshi” të Teatrit Kombëtar në Tiranë do të organizohet një mbrëmje poetike e titulluar “Sonete Naimiane”, me rastin e 110-vjetorit të vdekjes së poetit Naim Frashëri. Përzgjedhja e lendes poetike është bërë nga Artisti i Popullit Mihal Luarasi. Interpretojnë Drita Pelingu, Margarita Xhepa, Yllka Mujo, Lazar Filipi, Reshat Arbana, Ndriçim Xhepa dhe Bujar Asqeriu, të shoqëruar nga violonçelisti Aristidh Prosi, i cili do të luaj Suitën Nr. 1 për violonçel solo nga Johan Sebastian Bach.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama