Oktapod ne zgare

Oktapod ne zgare
Oktapodi i zier paraprakisht e vendosim ne zgare. Me pas e shtrojme ne pjatanca dhe i hedhim piper, kripe, majdanoz sipas preferencave. Preferohet qe oktapodi te jete me mesatar sepse pjekja ne zgare behet me e thelle.

Oktapodi eshte ushqim i cili eshte i shtrenjte dhe hyn ne ushqimet e shtrenjta

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama