Obama mbyll gojen intervista e gruas egjiptiane behet hit

'Obama mbyll gojen': intervista e gruas egjiptiane behet hit

Fushata elektorale në Egjipt, po shoqërohet me zhvillime të paparashikuara gjatë ditëve të fundit. Në portalet dhe rrjetet sociale po përhapet me shpejtësi një video, që shfaq protestën e një gruaje egjiptiane kundër presidentit amerikan, Barack Obama. Deklaratat e gruas janë bërë remix me një bazë tekno dhe janë transformuar në një hit.

“Dëgjo Obama. Ne jemi gratë egjiptiane. Mbylle gojën. Po, po. Morsi jo”, dëgjohet në video.

 

 

)


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama