Ne foto del seksi ne takim e shendoshe shikoni si reagojne djemte

Ne foto del seksi, ne takim e shendoshe, shikoni si reagojne djemte

Njohjet dhe takimet online janë në modë, tani që mediet sociale janë gjerësisht të përhapura. Por këto takime kanë edhe rreziqet e tyre. Ka mjaft vajza të cilat takohen me meshkuj abuzues, apo meshkuj që takohen me vajza jo në preferencat e tyre. Pra me pak fjalë, jo gjithmonë te del në takim ajo që ke imagjinuar dhe pritur prej kohësh. Kjo gjë ka ndodhur edhe në këtë video të cilën po e paraqesim për ju.

Bëhet fjalë për një eksperiment social, ku një vajzë në rrjetin social Tinder, shfaqet e bukur dhe seksi, por në momentin kur djemtë takohen me të, ajo paraqitet e shëndoshë. Asnjëri nga ata nuk e pranon, por ikin duke e refuzuar. Të vetmit që qëndron deri në fund, i tregohet e vërteta. Shikoni çfarë reagime bëjnë djemtë!

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama