Moter e vella shokojne boten me vallezim

Moter e vella shokojne boten me vallezim

Kur dy njerëz ngjiten në skenë dhe prezantohen si vëlla e motër, ju nuk prisni që t’i shihni kaq të lidhur dhe në sinkron me njëri-tjetrin sa i takon pasioneve. Por kur të shihni videon do të na jepni të drejtë që ky nuk është një rast i zakonshëm, transmeton Telegrafi.

Ata nuk i përshtaten aspak normave. Mjeshtrat në “roller-skating” Billy dhe Emily kërcejnë dhe rrotullohen në skenë si askush tjetër. Kush ka parë performancën e tyre shprehet se seriozisht ka qenë i frikësuar për atë jetën e vajzës, pasi lëvizjet që ajo praktikon janë pak për të thënë të rrezikshme.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama