Millenium

'Millenium'
Në këtë kinema shfaqet filmi “Black Swan” i regjisorit Darren Aronofsky dhe me aktorët Natalie Portman, Mila Kunis, Vincent Cassel, Barbara Hershey dhe Winona Ryder. Në “Black Swan” Nina është një balerinë e New York City Ballet dhe fiton konkurrimin për të qenë soliste e baletit “Liqeni i mjellmave”. Ajo është e përsosur në rolin e Mjellmës së Bardhë –Princeshës Odetë- por papritur fillon të pretendojë shumë që të hyjë në botën e Mjellmës së Zezë- duke i ngjarë gjithnjë e më shumë motrës së saj –princeshës Odile Pas datës 22 shkurt në këtë kinema fillon shfaqja e filmit “Love & Other Drugs”.

Për rezervime telefononi në +355 4 2253 654.

Artikujt e fundit


Reklama

Reklama