Ky djale ju meson se si te puthni me dhjetra vajza ne dite

Ky djale ju meson se si te puthni me dhjetra vajza ne dite

Nëse nuk po arrini të puthni vajzën që ju pëlqen atëherë kjo mund të jetë një metodë e zgjuar. Ky djalë ka gjetur një zgjidhje të veçante për të realizuar qëllimin e tij. Nëpërmjet një loje me letra ai u kërkon vajzave në rrugë që zgjedhin një prej letrave që ato dëshirojnë, nëse ai e gjen ka një puthje falas, nëse jo atëherë do tu japi atyre 100 dollarë. Sigurisht që ai është stërvitur mirë në atë lojë dhe gjithmonë del fitimtar.

E vetmja gjë që ju mbetet është mësoni hilen e lojës dhe çdo gjë do të realizohet sipas planit.

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama