Kujdes nga miqte e ngushte nga ata te vjen e keqja!

Kujdes nga miqte e ngushte, nga ata te vjen e 'keqja'!

Miqtë e tu më të mirë ndonjëherë të bëjnë shakatë më të këqija. Në një kamerë të fshehur që është publikuar në Youtube, shihet një djalë i ri fjetur i qetë në makinë, por shoku i bëri një suprizë vërtetë të frikshme.

Teksa ai ishte duke fjetur shoku i tij pa zhurmë e hap derën dhe ndez motorsharrën me të cilën e tmerron.

Siç nuk ishte e mjaftueshme vetëm zëri i saj i tmerrshëm e sidomos kur je duke fjetur, shoku i tij e tmerron atë deri në palcë duke e mbeshtetur motorsharrën tek qafa e tij.

Me siguri ky djalë do ta ketë të vështirë të bëj gjumë të qetë, sidomos në praninë e shoqërisë së tij.

 

 


Artikujt e fundit


Reklama

Reklama